2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Óriási segítséget kapnak az agráriummal szemező fiatalok: ez most ingyen van

Óriási segítséget kapnak az agráriummal szemező fiatalok: ez most ingyen van

agrarszektor.hu
Agrárszakma iránytű címmel készített kiadványt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), mely az új szakképzési rendszer mezőgazdasági és élelmiszeripari képzéseit mutatja be.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A NAK minél több fiatallal, illetve pályamódosítást tervezővel szeretné megismertetni az új szakképzési rendszer keretében kialakult agrár szakmastruktúrát, képzéseket. Ennek érdekében egy olyan, az agrárium szakmáit bemutató kiadványt jelentetett meg, amely segíti az érdeklődők, az általános iskolai tanulók és szüleik, valamint az átképzésben gondolkodók eligazodását, pályaválasztását. Az ideális karrierút kiválasztását megkönnyítendő, a tájékoztató füzet az agrárszakmákat rövid, közérthető formában mutatja be, ágazatok szerint csoportosítva.

A tájékoztató füzet ingyenes, erről az oldalról tölthető le. Ha valaki kedvet kap valamely szakmához, további részletesebb információkat az Innovatív Képzéstámogató Központ weboldalán találhat. A NAK kiadványa a közeljövőben nyomtatásban is megjelenik, és elérhető lesz a kamara képzési referenseinél is.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31