Európai szintű vidéki innovációs verseny indul

agrarszektor.hu
Sikeres gazdálkodói, erdészeti és élelmiszeripari együttműködési kezdeményezéseket keresnek egy európai projekt keretében. Március 15-ig lehet pályázni rá magyar nyelven is.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az innováció vidéken nemcsak az új termékek és szolgáltatások átvételéről, hanem a közös gondolkodásról is szól. A résztvevők együtt dolgoznak, hogy megoldást találjanak a kihívásokra. A LIAISON projekt szeretné megtalálni és "díjazni" a legjobban működő vidéki innovációs együttműködéseket. A "verseny" az egyedi, innovatív, inspiráló, úttörő kezdeményezéseket keresi.

A LIAISON projektet az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs programja finanszírozza. Az innovációs versenyt 2019. január 24. és március 15. között tartják. Jelentkezni magyar nyelven is lehet az alábbi linken: www.liaison2020.eu/euric.

A versenyre jelentkező partnerségek formálisak (például egyesületek) és informálisak (például önkéntes csoportok,) egyaránt lehetnek, lehet szó akár mezőgazdasági termelők, helyi élelmiszer-feldolgozók közötti együttműködésekről vagy vidéki természetvédelmi kezdeményezésekről. Az innovatív ötletek előmozdítása érdekében

a szakértőkből álló zsűri 15 vidéki innovációs nagykövetet választ a jelentkezők közül, akik nemzetközi elismeréshez, hálózatban való részvétel lehetőségéhez, személyre szabott promóciós anyagokhoz juthatnak egy díjátadó ünnepség keretében 2019 őszén.
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03