Ilyen utánfutót még nem láttál! Nagy dobásra készül a német gépgyártó

agrarszektor.hu
Forradalmasítani fogja a Fliegl a bálarakodást. A német cég önrakodó bálaszállító utánfutót készül piacra dobni, amellyel jelentős mértékben meggyorsítható lesz a begyűjtés.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A Fliegl Agrartechnik utoljára augusztusban hallatott magáról, amikor felvásárolta a francia Brochard Contructeur-t, az aktuális világrekorder szervestrágyaszóró gép gyártóját. A német utánfutógyártó cég most egy olyan innovatív megoldással rukkolt elő, amely alapjaiban változtathatja meg a bálagyűjtést, értesülhettünk a cseh Agroportal24h írásából. A nemes egyszerűséggel csak Begyűjtő (Picker) névre keresztelt utánfutó ugyanis képes lesz menet közben is felszedni a bálákat.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!
EZ IS ÉRDEKELHET

A gép egy állítható vontatórúddal lesz csatlakoztatható a traktorhoz. Az egyik állásban a bálaszállító egyszerű utánfutóként működik, a másik állásban pedig a traktorhoz mögött, ahhoz képest oldalra húzódva begyűjtőként fog viselkedni.

A képek tanulsága szerint a bálaszállító elején egy elfordítható emelővilla lesz, amely felemeli a bálát a rakodófelületre, amelyet teljes hosszában egy futószalag fog kitölteni. Ez gondoskodik arról, hogy a bála a szállító végébe kerüljön. Kirakodáskor ugyanez a futószalag segít majd a bálák legördítésében az utánfutóról. A Begyűjtő 1,2-1,8 méteres átmérőjű bálákat fog tudni begyűjteni és szállítani. A Fliegl, az előzetes beharangozók szerint a 2019-es hannoveri Agritechnica mezőgazdasági kiállításon fogja bemutatni a Begyűjtőt.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 13. 14:03