2020. július 8. szerda Ellák

Hírek - Gépek

5 év garancia ajándékba a Massey Fergusontól nagytraktorokhoz (x)

Amennyiben 140 és 405 lóerő teljesítmény között keres traktort, a Massey Fergusonnál jól helyen jár! Kivételes kampány keretein belül az MF 7700 S (140-280 LE) és MF 8700 S (270-405 LE) szériás erőgépekre 5 év garanciát adunk ajándékba, díjmentesen!

Massey Ferguson 7700 S - 140 – 280 LE – hathenger, hosszú tengelytáv

Az MF 7700 S széria Dyna-4, Dyna-6 és Dyna-VT hajtóművekkel élenjáró technológiát biztosít rendkívül egyszerű és robusztus tervezéssel. Ezek összessége kimagasló hatékonyságot, csökkent üzemeltetési költségeket és jobb károsanyag-kibocsátási értékeket eredményez. Minden egyes típus óvja a környezetünket, ugyanis megfelelnek a legszigorúbb TIER V emissziós értékeknek. A traktorok fejlett, de nem bonyolult elektronikával rendelkeznek, például a +25 lóerőt rásegíteni képes elektronikus motorvezérléssel (EPM). A gépek 6.6 l-es vagy 7.4 l-es AGCO POWER motorral vannak szerelve. A 7700 S széria sajátossága a rendkívüli hosszú tengelytáv, ami által a motorerő garantáltan „leér a talajra”.

Az MF 7700 S széria újdonságai a szinte bármilyen munkaeszközt kezelni képes Fieldstar 5, ISOBUS-os érintőképernyős monitornak köszönhetően modern erőgépek.


Massey Ferguson 8700 S – 270-405 LE - vezérgépek fokozatmentes sebességváltóval

Az MF 8700 S széria a nagy hengerűrtartalmú motornak és a gondos tervezésnek köszönhetően 405 LE teljesítmény leadására képes (a vezérgép MF 8740 S esetében.) A széria összes típusa teljesen fokozatmentes Dyna-VT sebességváltóval van szerelve. A csúcskategóriában is elérhetők természetesen a modern kiegészítők, mint a Fieldstar 5 monitor, a gyári automata kormányzás vagy a LED-es világítás. A gépek ugyan hatalmas erővel rendelkeznek, de egyben óvják környezetünket és alacsony fogyasztásukkal a pénztárcánkat: a legmodernebb TIER V károsanyag kibocsátási előírásoknak is megfelelnek. A traktorok 130 mázsa feletti önsúllyal, és 8.4 l-es motorokkal várják gazdáikat.


5 ÉV AJÁNDÉK GARANCIA = 5 ÉV GONDMENTES ÉS TERVEZHETŐ GAZDÁLKODÁS
Minden Massey Ferguson erőgépet a legjobb minőségben terveznek és gyártanak. Csakúgy, mint a legjobb barátjára - biztos lehet benne, hogy egy Massey Fergusonra is - bármikor számíthat! Megbízható, és soha nem hagyja cserben.

További információért érdeklődjön helyi Massey Ferguson kereskedőjénél vagy központi számunkon: 06 30 613 0122

(x)


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu