Hihetetlen! - Ez forradalmasíthatja az egészségügyi ellátást

agrarszektor.hu
Salátalevélből is készíthetnek hamarosan vakcinákat, az így készült oltóanyagok pedig jóval kevesebbe kerülhetnek, mint a jelenleg forgalmazott szerek. A legújabb kutatások szerint a saláta levelét legalább harmincféle oltóanyag elkészítéséhez tudják felhasználni, és az így készült vakcinák forradalmasíthatják az eddig elfogadott egészségügyi ellátást.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Salátalevélből készülhetnek a jövő oltóanyagai, az így kapott vakcinákért pedig kevesebbet fizethetünk, mint a jelenleg használt oltóanyagokért. Az amerikai pennsylvaniai egyetem kutatói szerint a saláta leveléből legalább harminc különböző vakcinát lehet előállítani, ez pedig alapjaiban változtathatja meg az oltóanyag-előállítást.

Jelenleg a vakcinákat hűtőben kell tárolni, ez pedig nehezíti a szállításukat és körülményessé teszi a felhasználásukat. A kutatók szerint viszont a salátalevélből készült oltóanyagok szobahőmérsékleten is tárolhatók, ezért szinte bármilyen körülmény között felhasználhatók.

A kutatás eddigi eredményeiről videót is készítettek:

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?