Rengeteg eső esett az északi megyékben: óriási a készültség

Rengeteg eső esett az északi megyékben: óriási a készültség

agrarszektor.hu
Az elmúlt napok, hetek csapadékából jócskán kijutott az északi tájakra. Még október végén nyári zivatarlánc, sőt szupercellák söpörtek át az országon. A múlt héten három front vonult át, ebből csak a tegnapi északon, északkeleten néhol 30-40 mm-t meghaladó mennyiséget dobott le.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Vízügy mérései alapján a Sajó teljes szakaszán harmadfokú az árvízvédelmi készültség - írja az Időkép. Az elmúlt napokban rengeteg csapadék esett az északi tájakon, csak vasárnap 30-40 mm-t meghaladó mennyiség hullott le - írja az Időkép. Hétfő reggel Sajópüspökinél 350 cm-en tetőzött a folyó, várhatóan innentől apad majd.

Címlapkép forrása: MTI/Czeglédi Zsolt

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?