Elárasztja a szaharai por Európát: komoly adag érkezik Magyarországra is

Elárasztja a szaharai por Európát: komoly adag érkezik Magyarországra is

agrarszektor.hu
Jókora adag szaharai por érkezik fölénk a magasban, ami egész Közép-Európát elárasztja szerdára. Elsősorban a napkeltéket és a naplementéket színesítheti meg, csapadék híján sáros esőtől az ország nagy részén nem kell tartani.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A következő egy-két napban egy hidegfront éri el a Szahara térségét, a front előtti erős feláramlásnak köszönhetően pedig nagy mennyiségű sivatagi por kerül a magasabb légrétegekbe, mely az erős délies áramlásnak köszönhetően hozzánk is megérkezik - írja az Időkép.

Az érkező levegő többnyire száraz lesz, így az autómosóknak ezúttal nem lesz több dolga egy átlagos naphoz képest, sáros esőtől ugyanis nem kell tartani. A magasban fölénk áramló szaharai por viszont fakóbbá teheti az égboltot, különösen a napkeltéket és a naplementéket pedig megszínezheti.

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 14. 06:02