Figyelem! 11 megyére adtak ki riasztást a sűrű köd miatt

agrarszektor.hu
Tizenegy megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki hétfőre a sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). A riasztás Vas, Veszprém, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Fejér, Pest, Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van érvényben riasztás.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki hétfőre. A riasztás Vas, Veszprém, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Fejér, Pest, Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van érvényben. Ezeken a helyeken hat óránál is hosszabb időn át várható sűrű köd, a látótávolság néhány száz méter lehet.

Forrás: met.hu

Hétfőn többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, északon csupán átmeneti, délen akár hosszabb felszakadozások is lehetnek. Reggel, délelőtt északkeleten fordulhat elő kisebb eső (a határvidéken esetleg ónos eső), majd délutántól délnyugat felől egyre több helyen kell számítani - időszakos jellegű - esőre. Többfelé megélénkül a déli, délnyugati szél, amely este fokozatosan északnyugatira, északira fordul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 0 és +10 fok között valószínű, az északnyugati és északkeleti megyékben lesz a hűvösebb, de a Dél-Dunántúlon ennél néhány fokkal melegebb is lehet. Késő estére 0 és +8 fok közé csökken a hőmérséklet.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?