Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.03.02. kedd

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2021.03.02. kedd

agrarszektor.hu
Reggel a ködfoltok eltűnnek, országszerte szikrázó napsütés, száraz idő várható, legfeljebb az északkeleti megyékben lehet délután kevés fátyolfelhő az égen - derül ki az Agrárszektor keddi (2021.03.02.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, keddi (2021.03.02.) napon!

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Kedd reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, keddi (2021.03.02.) napon.

2021.03.02. kedd: Reggel a ködfoltok eltűnnek, országszerte szikrázó napsütés, száraz idő várható, legfeljebb az északkeleti megyékben lehet délután kevés fátyolfelhő az égen. Mérsékelt nyugati, délnyugati légáramlás valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul. Késő estére 0, +5 fok közé hűl le a levegő.

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató: Helyenként pára, ködfoltok képződhetnek a hajnali órákban, de ezen kívül semmi sem fogja zavarni a közlekedést.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Anticiklon határozza meg térségünk időjárását, ezért front nem lesz felettünk.

A következő napok várható időjárása

2021.03.03. szerda: Az éjjel képződő köd, illetve rétegfelhőzet délelőtt feloszlik. Sok napsütés várható, melyet időnként kevés fátyolfelhő zavarhat meg. Csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a légmozgás. Délután többnyire 11, 16 fokot mérhetünk.

2021.03.04. csütörtök: Az éjszakai köd, illetve rétegfelhőzet megszűnését követően délelőtt inkább gyengén, délután változóan felhős idő valószínű, általában több órás napsütéssel. Csapadék nem várható, legfeljebb estefelé alakulhat ki északon néhol kisebb eső. Sok helyütt megélénkül a délnyugati szél. Hajnalban -3, +3, délután 12, 18 fokot olvashatunk le a hőmérőkről.

Friss híreink:

Bárki termesztheti Magyarországon is ezeket a csodanövényeket: ennyit kell tenni hozzá
Magyarországon jelenleg körülbelül 30 ezer hektáron foglalkoznak gyógynövénytermesztéssel, a legfontosabb fajok többek között a kamilla, a csipkebogyó, a homoktövis, a majoranna és a kapor - tájékoztatta az Agrárszektort a Gyógynövény Szövetség és Terméktanács (GYSZT). Az őstermelői nyilvántartás alapján hazánkban csaknem 3000 őstermelő foglalkozik ezzel a tevékenységgel, ahhoz azonban, hogy valaki belefogjon a termesztésbe, a termékek előállításába, esetleg értékesítésébe, érdemes utána nézni, hogy hivatalosan mikre is van ehhez szükség - tudta meg lapunk a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivataltól (Nébih).

Portfolio Agrár Klub: óriási pénzeső jön a magyar agráriumban
Március 17-én, az idei második online Agrár Klub keretében mutatja be a Portfolio Csoport milyen közvetlen támogatások, vidékfejlesztési pályázatok és új felhívások állnak majd a gazdák rendelkezésére 2021-ben, illetve mit kínálnak a bankok az agrár-és élelmiszeripari vállalkozások számára, milyen új banki agrártermékek várhatók idén. A regisztrációhoz kötött rendezvény emellett kiemelten foglalkozik azzal is, mire kell felkészülniük a gazdáknak a Közös Agrárpolitika 2021-es és 2022-es évekre vonatkozó átmeneti időszakában, illetve mik a magyar agrárgazdaság kilátásai 2021-2027-ben.

Vadhúsban utazik a szabolcsi cég: különleges termékekkel hódítanák meg a piacot
Szeretnénk leküzdeni azokat a sztereotípiákat, amik az emberekben a vadhússal szemben ott vannak - mondta el az Agrárszektornak Támba Miklós, a Támba Családi Holding tulajdonosa és beruházója. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakember beszélt arról is, hogy a gazdaság legtöbb szereplőjével ellentétben őket nem hátráltatta a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet, bizonyos szempontból nézve jól is jártak vele.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31