2021. január 23. szombat Zelma, Rajmund

Hírek - Növény

Rákapcsoltak a rendőrök - Sorra buktatják le a bujkáló csalókat

Elfogták a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei azt a nőt, akit terményfelvásárlási csalás és sikkasztás miatt jogerősen öt és fél év szabadságvesztésre ítéltek, de a letöltést nem kezdte meg. Az elkövető az átvett gabonát és takarmányokat sok esetben nem fizette ki a termelőknek.
 
 

A Békés megyei rendőrök Kaposváron fogtak el egy nőt, akit a bíróság csalás és sikkasztás miatt jogerősen 5 év 6 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélt.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2015. február 11-én Kaposváron elfogtak egy nőt, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot – írja a police.hu. A 36 éves békéscsabai K. Márta korábban terményfelvásárlással foglalkozott, az átvett gabonát, illetve takarmányt azonban sok esetben a fizetési határidő lejárta után sem fizette ki a termelőknek.

Csalás bűntett és sikkasztás bűntett elkövetése miatt a bíróság 2014 februárjában jogerősen 5 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, a szabadságvesztés letöltését azonban a kijelölt időpontban nem kezdte meg. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság „Körös” közterületi támogató alosztályának rendőrei segítségével 2015. február 11-én a reggeli órákban Kaposváron fogták el K. Mártát. A 36 éves nőt a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A napokban a rendőrök egy másik csalót is elfogtak, aki a búzapénzzel lépett le, majd több évig álnéven bujkált.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu