2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly

Hírek - Piac

Még ezen a héten igényelhető a gázártámogatás

Szeptember 30-ig, azaz még négy napig lehet gázártámogatást kérni.
 
 

A családi pótlékban részesülő három vagy több gyermekes háztartások gázárkedvezményben részesülhetnek 2012-ben, amennyiben kérelmüket eljuttatják a bejelentett lakóhelyük alapján kijelölt megfelelő megyei igazgatósághoz. A Magyar Államkincstár értesülései szerint a támogatáshoz szükséges az igénylőlap kitöltése és a csatolt utolsó havi gázszámla másolata, kivéve a társasházban élők esetében, akiknek nem kell számla.

A kérelmek elbírálása november 15ig lezajlik, a támogatást igénylők határozatban értesülnek az döntésről. Aki a határidőn túl adja le igénylését, nem részesülhet a 2012-re vonatkozó, nagycsaládosoknak járó 95 ezer 200 megajoule földgázkedvezményben.

A kedvezmény értelmében eddig a hőmennyiségig a nagycsaládosoknak is a legkisebb fogyasztói kategóriában érvényes, azaz a legalacsonyabb árat számlázzák. A szolgáltatók legalacsonyabb ára az évi 1200 köbméter fogyasztásig érvényes, de egy háromgyermekes család esetében gyermekenként további 200 köbméterig kapják ezt a kedvezményt, ha az igénylésüket a Magyar Államkincstár elfogadta - írja a hírszerző

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Sustainable World 2020

  A Portfolio első zöld konferenciája - a jövő vállalatainak

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu