Ilyen az agrárfoci - Véget ért az első Magyar Agrár Kupa (x)

agrarszektor.hu
A múlt hétvégén először iratkozott fel a szabadidős sportesemények sorába a Magyar Agrár Kupa, amelynek közigazgatási szekciójában a Földművelési Minisztériumnak és a tárca háttérintézményeinek a csapatai mérték össze az erejüket, a kereskedelmi szekcióban pedig azok a vállalkozások, amelyek az agrárium elismert szereplői.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A rendezvény két nagy cél megvalósulását segíti elő; sportolási lehetőséget biztosít a területen dolgozóknak, emellett sportbaráti és munkatársi kapcsolatok kialakulását szolgálja. Csak azt kívánhatom a házigazdáknak, hogy jövőre még a mostaninál is nagyobb mezőnyt tudjanak felvonultatni a II. Magyar Agrár Kupán - fogalmazott Gulyás Andrea, a Földművelésügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára.

Annak ellenére, hogy a 2016-os esztendő kiemelkedően nagy sporteseménye a Rióban megrendezésre kerülő nyári olimpia, nekünk, magyaroknak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság is nagyon sokat számít, hiszen a 24 csapatos mezőnyben végre ott lehet a mi válogatottunk is. Ezt a teljesítményt a magunk módján mi a mostani torna meghirdetésével kívántuk elismerni és megünnepelni, de ugyanezt fogjuk tenni a következő eseményeinken is - emelte ki Szalay Gergő, a PromoSport Kft. ügyvezetője.

A 23 csapatos közigazgatási szektor legjobbjának a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet kispályás csapata bizonyult, amely a rendes játékidő letelte után csak büntetőrúgó párbajban tudta felülmúlni a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara csapatát.

A bronzérmeket a Földművelésügyi Minisztérium játékosai vehették át, akik szintén szoros küzdelemben győzték le a Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt. focistáit. Ezen az ágon dr. Ökrös Tamás, az FM csapatának tagja lett a gólkirály, míg a játékvezetők a legjobb kapusnak Bartha Lászlót, a torna-győztes gárda kapitányát választották meg.

A kereskedelmi szekció körmérkőzést játszó hét csapata közül kiemelkedett a Kite Zrt., ebből az együttesből került ki Sütő Antonió személyében a gólkirály, ahogy a legjobb kapusnak megválasztott Balogh Viktor is. A két focitornával párhuzamosan zajló bogácsozó versengés legjobbjának a Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt.-t képviselő Bakonyi Betyárok elnevezésű főzőcsapat bizonyult.

Az I. Magyar Agrár Kupa résztvevői szabad perceikben egész nap tesztelhették a támogató Toyota Central Europe Kft. által kiállított új modelleket, köztük az erdészetek által kifejezetten kedvelt Toyota Hilux 2016-os változatát. Ezt az újdonságot a nyári hazai bemutatót megelőzően az elsők között tekinthették meg a rendezvény vendégei.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?