Merész ötlettel állt elő a magyar gazdaság: ezzel szakítanának nagyot a boltokban

Merész ötlettel állt elő a magyar gazdaság: ezzel szakítanának nagyot a boltokban

agrarszektor.hu
A hódmezővásárhelyi Hódkertész Kft. zöldség-gyümölcs értékesítéssel foglalkozik, 2021-ben körülbelül 16 ezer tonna terméket adtak el, főként a belföldi piacra, de exportra is jutott az áruból. A cég üvegházakban, hidrokultúrás módszerrel és megújuló termálenergiával termel, egyik fő célkitűzésük, hogy a téli időszakban, amikor hiány van egyes zöldségekből, a modern technológiáknak köszönhetően, ott tudjanak lenni nagy mennyiségben a termékeikkel az áruházak polcain. A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben az Év kertészete a Hódkertész Kft. lett.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Hódmezővásárhelyen található Hódkertész Kft. zöldség-gyümölcs értékesítéssel foglalkozik, a cég ma már több mint 40 hektáron termeszt paradicsomot, kígyóuborkát, hegyes erős, valamint TV paprikát - mondta az Agrárszektornak Feczák Tamás, a cég ügyvezetője. A Hódkertész Kft. 2021-es árbevétele elérte a több mint 6 milliárd forintot, és nagyságrendileg 16 ezer tonna terméket adtak el tavaly. Fő céljuk a belföldi piacok ellátása, valamint az oda történő értékesítés, emellett 4 éve az export irányába is elindult az áru értékesítése. A termelés új modern üvegházakban történik, teljesen automatizáltan, hidrokultúrás módszerrel, a fűtés pedig megújuló termálenergiával működik.

Engem minden egyes reggel, amikor munkába indulok, azok a tényezők motiválnak, hogy, hogyan lehet ezeket a termékeket minél jobban és szebben a multik polcaira helyezni, és eladni a vevőknek. A következő években a legjobban azt lehetne kihasználni, hogy nyáron kevesebbet termelünk, télen pedig, amikor hiány van, akkor a termálenergiával, illetve a megvilágítással ott tudjunk lenni az áruval az áruházak polcain

- mondta lapunknak Feczák Tamás.

A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben az Év kertészete a Hódkertész Kft. lett. A többi díjazottról itt találhatóak bővebb információk:

EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 13:31