Kapkodnak Európában ezért a magyar zöldségért: úgy veszik, mint a cukrot

Kapkodnak Európában ezért a magyar zöldségért: úgy veszik, mint a cukrot

agrarszektor.hu
Több, mint 30 éve foglalkozik fagyasztottzöldség- és gyümölcs gyártással a karcagi Agrosprint Zrt., fő termékük a csemegekukorica, amiből jelenleg ők a legnagyobb gyártó cég egész Európában. A vállalkozás legújabb beruházása egy 20 ezer négyzetméteres egység, amellyel megháromszorozták a gyár kapacitását, termelését, a gyártás összvolumene pedig megduplázódott a fejlesztés által. A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben az Év agrárberuházása az Agrosprint Zrt. lett.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az Agrosprint Zrt. 1991-ben alakult, a cég tehát már több, mint 30 éve foglalkozik fagyaszottzöldség- és gyümölcs gyártással - mondta az Agrárszektornak az alapító-tulajdonos, Fülöp Gábor Zoltán. Kiemelte, a fő volument a csemegekukorica adja, ez a meghatározó termékük, amiből jelenleg ők a legnagyobb gyártók egész Európában. A cég legújabb beruházásának köszönhetően megháromszorozódott a karcagi gyáregység kapacitása, illetve termelése, a gyártás összvolumene pedig megduplázódott, így most már közel lesznek a 75 ezer tonnás gyártási mennyiséghez. Az új egység 14 hónap alatt épült fel, és mintegy 20 ezer négyzetméteres a kapcsolódó, kiegészítő üzemegységekkel együtt. 

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a teljes beruházást építészetileg és technológiailag is saját magunk, a nálunk dolgozó szakemberek, valamint mérnökök segítségével terveztük meg. Számomra minden nap nagy löketet ad az, hogy láthatom életem munkáját és azt, hogy eljutottunk idáig, hogy egy ilyen üzem felépülhetett

- hangsúlyozta Fülöp Gábor Zoltán.

A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben az Év agrárberuházása az Agrosprint Zrt. lett. A többi díjazottról itt találhatóak bővebb információk:

EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?