Megőrülnek Afrikában ezért a magyar traktorért: tarol az új gépcsoda külföldön

Megőrülnek Afrikában ezért a magyar traktorért: tarol az új gépcsoda külföldön

agrarszektor.hu
Hatalmas sikere van a Renner Bt. traktorainak Afrikában, ahol nem feltétlenül mint erőgép funkcionál, hanem a cég által nyújtott oktatási tevékenységgel együtt tudnak értékes mezőgazdasági munkát végezni a térségben a termelők. A traktor abban különbözik a többitől, hogy rendkívül egyszerű, ami a fejlődő országokban komoly előnyt jelent, az ottani kezelői kultúrában ugyanis ilyen gépekre van szükség. A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben az Év agrárinnovációja a Renner Bt. lett.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Renner traktor-projekt azzal a céllal jött létre, hogy a magyar önkormányzatoknak kommunális célra, gazdaságosan üzemeltethető traktorral tudjon szolgálni - mondta az Agrárszektornak Renner Tamás, a Jánoshalmán található Renner Bt. műszaki igazgatója. Habár ez a terv az elmúlt években ebben a formában nem valósult meg, a traktor felhasználása ugyanis nagyon komoly üzleti lehetőséget adott a cégnek Afrikában, a szubszaharai térségben. A szakember kiemelte, itt nem feltétlenül az a lényeg, hogy mint erőgép tudjon funkcionálni a traktor, hanem a cég által nyújtott oktatási tevékenységgel együtt tudnak értékes munkát végezni térségben a földeken a termelők.

Ez a traktor abban különbözik a többi géptől, hogy rendkívül egyszerű, ami Magyarországon ugyan nem kedvező, de az említett fejlődő országokban hatalmas előny, az ottani kezelői kultúrába ugyanis ilyen traktorra van szükség. Jelenleg a traktorral ugyanazok a munkafolyamatok végezhetők el, mint egy általános mezőgazdasági erőgéppel, de a jövőben szeretnénk nem csak Afrikában jelen lenni, valamint olyan vizsgálatokat és kutatásokat végezni, amik nagyban tudják szolgálni a magyar agrárium jövőjét.

A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, 2022-ben az Év agrárinnovációja a Renner Bt. lett. A többi díjazottról itt találhatóak bővebb információk:

EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?