Izgalomra semmi ok: stabilan tartja magát a forint

agrarszektor.hu
Rendkívül nyugodtak a befektetők a világ pénzpiacain, a devizaárfolyamok is nagyon szűk tartományban mozognak. Túl sok izgalom ma sem várható, a befektetők a későbbi kamatdöntésekre várnak - írja a Portfolio.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Ezen a héten gyakorlatilag szinte meg sem mozdul a forint árfolyama, az euróval szembeni kurzus kedd reggel a 307,40-es szintnél tartózkodik, ami szinte hajszálra megegyezik a tegnapi értékekkel. Nagyon úgy tűnik, hogy a brit választások hatása elmúlt, és a hétvégi francia választások is megnyugtatták a befektetőket - vélik a pénzügyi portál elemzői.

A forint köszöni szépen, elment nyaralni

 

A dollár ellenében a forint a 274-es szint környékén jár, itt sem beszélhetünk nagy elmozdulásokról.

A forint köszöni szépen, elment nyaralni

 

A devizapiacok nyugalmi állapotát jól mutatja az euró-dollár kurzusa. Nagyon úgy tűnik, hogy a befektetők az amerikai Fed szerdai kamatdöntésére és Janet Yellen Fed-elnök beszédére várnak.

A forint köszöni szépen, elment nyaralni

 

Tegnap péntek után folytatódott az esés a világ tőzsdéin, főként a tech szektort ütötték a befektetők. A határidős részvényindexek állása alapján ma már némi emelkedésre számíthatunk Európában a nyitáskor. Az olaj ára ismét emelkedésnek indult.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?