2019. szeptember 19. csütörtök Vilhelmina

Hírek - Agrárpénzek

Százmilliárdok forognak kockán: április 8-tól várják a kérelmeket (videó)

Április 8-án nyílik meg várhatóan az ez évi egységes támogatási kérelmek elektronikus beadási felülete a Magyar Államkincstárnál (MÁK) – nyilatkozta az agrarszektor.hu-nak Kondra Laura, a MÁK elnökhelyettese. A kincstár felkészült a vidékfejlesztési támogatások idei kifizetési dömpingjére is.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Várhatóan április 8-tól adhatják be idei egységes támogatási kérelmeiket a gazdálkodók a Magyar Államkincstárhoz – közölte Kondra Laura a Portfolio gazdasági portál március elején megrendezett kecskeméti Agrárium 2019 konferenciáján. A rendezvényen a résztvevők első kézből tájékozódhattak az idei támogatási lehetőségekről és igénylési feltételekről.

Az idei egységes kérelem összesen 46 támogatási jogcímet tartalmaz - tette hozzá Kondra Laura. A kincstár felkészült a vidékfejlesztési beruházási támogatások idei kifizetési dömpingjére is.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu