2020. október 25. vasárnap Blanka, Bianka

Hírek - Állat

1500 ember szavazott kedvenc magyar ízére

A Kézműves Magyar Ízek kóstolóturné addigi állomásain több mint 1500-an szavaztak a kedvenc magyar ízükre, november 19-én pedig kihirdetik a végeredményt, valamint Magyarország „Kedvenc Ízkosarát.”
 
 

A roadshow október 27-én indult a Kézműves Magyar Ízek Márkabolt megnyitóján, itt a Magyar Ízek facebook rajongóit és a média képviselőit faggatták kedvenc hazai ízeikről - számol be az Agromonitor.

A második állomás a budapesti Millenáris, a harmadik pedig a Debreceni Fórum bevásárlóközpont volt, ahol több száz érdeklődő kóstolta végig a kézműves termékeket. A héten a kóstoló-show a főváros különféle helyszínein lesz megtalálható, valamint a főtámogatóknál. A szavazást pedig november 19-én, szombaton zárják le. A 2. Kézműves Magyar Ízek Vásár fővédnöke Schmittné Makray Katalin, szakmai védnök Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-biztonságért és agrárigazgatásért felelős államtitkára, a háziasszony pedig Borbás Marcsi. 

Az 1900 Ft-os jegyekből 1000 Ft-ot idén először le lehet vásárolni a Kézműves Magyar Ízek Márkaboltjában. A rendezvényen láthatunk színpadi programokat, ország-kolbásztöltést, sajtkészítést, de lesz tökmagolaj-sajtolás, mézpergetés és gyereksarok is.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu