"Az integrált termesztés időszerű kérdései a zöldségtermesztésben" - A Fruitveb és a TÉSZ-ÉSZ Nonprofit Kft. konferenciája (sajtóközlemény)

A TÉSZ-ÉSZ Nonprofit Kft. a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezettel közösen 2012. március 28-án Szentesen "Az integrált termesztés időszerű kérdései a zöldségtermesztésben" címmel szakmai konferenciát szervez.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között!

A rendezvény célja, hogy tájékoztassa az integrált termesztés iránt érdeklődőket a téma aktuális kérdéseiről valamint elősegítse a témában érdekelt szereplők (termelők, input anyag forgalmazók, szaktanácsadók, kutatók, kormányhivatalok) konzultációjával a hazai integrált zöldségtermesztés fejlődését és versenyképességének növekedését.

A rendezvény kiemelt témái között szerepel az integrált zöldségtermesztés szabályrendszere és technológiai feltételei, az integrált védjegyezés, valamint a biológiai védekezés és a mikrobiológiai készítmények alkalmazásának lehetőségei a zöldségtermesztésben. A rendezvényen való részvétel díjtalan, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

A rendezvényről bővebben a www.fruitveb.hu weboldalon olvashat.

NEKED AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,