Fiatal Gazdákét Díj odaítéléséről döntött az AGRYA Országos Gyűlése (Sajtóközlemény)

agrarszektor.hu
Az AGRYA Elnöksége 2012. február 3-án megalapította a Fiatal Gazdákért Díjat. A Díj két kategóriában kerül kiosztásra. A "Fiatal Gazdák együttműködésének támogatásáért" kategóriában a Díjat azok kapják, akik kiemelkedő, hosszú időn át tartó munkájukkal elősegítették a Fiatal Gazdák közötti együttműködés elmélyülését, kiemelkedő közösségi munkát végeztek, a közösségük elismert tagjaiként végzett munkájuk példaként szolgálhat. A kategória díjazottai kizárólag az AGRYA tagjai vagy volt tagjai közül kerülhetnek ki.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A "Fiatal Gazdák támogatásáért" kategóriában a Díjat azok a személyek, szervezetek, csoportok kapják, akik/amelyek kiemelkedő és önzetlen munkájukkal segítették a Fiatal Gazdák szakmai fejlődését, gyakorlati ismereteinek bővülését, magánemberként személyes életútjuk, szakmai munkásságuk példaként szolgálhat a Fiatal Gazdáknak.

 

Az AGRYA Országos Gyűlése 2012. február 25-én döntött a Fiatal Gazdákért Díj díjazottairól.
A Fiatal Gazdák együttműködésének támogatásáért kategóriában Simon Attila kapta a Fiatal Gazdákért Díjat.
Simon Attila az AGRYA egyik alapító tagja. Az elmúlt években a Szövetség választott tisztségviselőjeként, alelnökeként kiemelkedő munkát végzett annak érdekében, hogy az AGRYA nemzetközi kapcsolatai kialakuljanak, fejlődjenek. Személyes közreműködésének köszönhetően vált az AGRYA a brüsszeli székhelyű CEJA - Fiatal Gazdák Európai Tanácsa tagjává. Simon Attila gyakorló gazdálkodóként is hasznos tagja a Fiatal Gazda közösségnek. Innovatív szemlélete, nyitottsága, közvetlen személyisége, saját kertészetének fejlődése jó példaként szolgálnak.

 

A Fiatal Gazdák támogatásáért kategóriában a Magyar Rádió Hajnal-táj című műsora kapta a Fiatal Gazdákért díjat.
Hajnal-táj című műsorban hosszú évek óta rendszeresen jelennek meg olyan tudósítások, amelyek a Fiatal Gazdák tevékenységével, az agrár generáció-váltással foglalkoznak. A műsor készítői személyükben is érzékenyek a generációs ügyre. A tárgyilagos, pontos tudósításaik segítséget nyújtanak abban, hogy érintettek gyorsan megkapják a kimondottan számukra fontos szakmai információkat. A Fiatal Gazdák életét, tevékenységét bemutató portrék nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a magyar mezőgazdaságról a közvéleményben kialakuló kép árnyaltabbá és pontosabbá váljon. A díjat Újhelyi Zoltán, a Magyar Rádió vezérigazgató-helyettese és Czifra Szilvia, a műsor szerkesztője vette át.

A Fiatal Gazdákét Díjakat Font Sándor, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának elnöke, a megalakulás alatt levő Fiatal Gazdákért Díj Bizottság felkért elnöke adta át.

 

Budapest, 2012. február 25.

Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége - AGRYA

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 26. 06:02