2021. szeptember 16. csütörtök Edit

Hírek - Állat

Figyelem! Fontos változás élesedett a vadászjegyekkel kapcsolatban

Megnyitotta a vadászok előtt az online vadászjegy érvényesítésének lehetőségét a 2021/2022. vadászati évre az Országos Magyar Vadászkamara.
 
 

A vadászkamara honlapján hétfőn megjelent tájékoztatás szerint ezt a lehetőséget azon vadászoknak biztosítják, akik korábban személyes ügyintézés során már váltottak vadászjegyet. Az új vadászoknak első alkalommal továbbra is be kell fáradniuk az adott területi szervezet irodájába, azonosítás és a szükséges nyilatkozatok kitöltése és aláírása miatt. Ismertették: az online vadászjegy érvényesítés használata nem kötelező, lehetőségként egészíti ki a területi szervezetek korábbi vadászjegykiadási rendjét, gyakorlatát.

Reményeik szerint az online érvényesítés elősegíti a vadászok ügyintézését, a járványügyi helyzet kapcsán jelentősen csökkenti a sorban állást a területi szervezeteik irodáiban. Az online ügyfélszolgálati rendszer nemcsak számítógépről, hanem mobil eszközökről is elérhető az alábbi oldalon, az űrlapok felhasználóbarát kitöltését információs ablakok segítik. A vadászjegyváltás folyamata 5-10 percet vesz igénybe, amelyhez a hatályos vadászjegyre és egy bankkártyára van szükség. A vadász eldöntheti, hogy érvényesített vadászjegyét és a kapcsolódó vadászkamarai kiadványokat személyesen kívánja átvenni, vagy postai küldeményként a lakcímére postázva kívánja megkapni, tette hozzá a kamara.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu