Itt az újabb fordulat a népszerű édesítőszer ügyében: ezt jó, ha mindenki tudja
Egészséges étrend mellett nem okozhat problémát az aszpartám jelenléte az élelmiszerekben, üdítőitalokban.
Egészséges étrend mellett nem okozhat problémát az aszpartám jelenléte az élelmiszerekben, üdítőitalokban.
A marhák emésztése nagyon sok metánt termel, a metán-eregetésük csökkentésére a tudósok már különböző ötletekkel állnak elő.
Bár a WHO lehetségesen rákkeltőnek kategorizálja az aszpartámot, úgy tűnik, egyelőre pánikra nincs ok.
Döntött a WHO, a szervezet szerint rákkeltő lehet a mostanában nagy port kavaró az aszpartam.
Elemzők szerint egyelőre kivárnak, ha nincs más megoldás, akkor jöhetnek a receptek újratervezése.
Súlyos veszélyt jelenthetnek az egészségünkre az ultrafeldolgozott élelmiszerek.
Bár óriási a kínálat, a gyártók nem tudnak nagyon trükközni ezekkel a hústermékekkel.
Itt van az EFSA tudományos véleménye a takarmány adalékanyagra vonatkozóan.
Az EU betiltotta az E171 élelmiszer-adalékanyag használatát.
A szőlőtörköly lehet az antibiotikumoktól mentes állattartás kulcsa.
Visszavonták a titán-dioxid, mint takarmány-adalékanyag engedélyét.
A mezőgazdaságot és az élelmiszer-ellátást veszélyezteti az AdBlue-krízis.
Újgenerációs élelmiszeripari füstaromát fejleszt az M Profood Zrt. Pécsen.
Ez minden baromfitartót érinthet.
Elképesztő, mennyi mindenre jó!
A modern és egészségtudatos állattartásra kínál megoldást egy cég.
Csaknem öt tonna foszforral terhelik a Balatont a horgászok évente.
Nem semmi!
A modern technológia a mezőgazdaságban is kezd utat törni.
26 üveges tormát vizsgált a Nébih.
Évről évre egyre kevesebb étkezési- és vetőburgonyát termesztenek Magyarországon.
Egy 40 méter magas, 1000 négyzetméter területtel, 7000 négyzetméter beépített technológiával rendelkező üzemet létesített a Vitafort Dabason.
A rendszeres metszések a termőegyensúlyt szolgálják, ám ha ennek gyakorisága nem elegendő, akkor néha nagyobb beavatkozások szükségesek.
A cseh mezőgazdasági miniszter szerint az Európai Bizottság többet is tehetne ebben az ügyben.
Már kapható a szibériai rozs és a kövön őrölt hajdinaliszt a hazai pékségekben, de az ősgabonákból készült termékek is egyre népszerűbbek.
Minden a felkészítésen és a karbantartáson múlik. Készítse fel a gépét, hogy mindig tökéletes legyen a szezonokban!