Rengeteg magyar vág ebbe bele tavasszal: tudhatnak valamit?
Egyre népszerűbbek a városokban a közösségi kertek, ahol bárki termelhet zöldséget magának.
Egyre népszerűbbek a városokban a közösségi kertek, ahol bárki termelhet zöldséget magának.
Itt az ideje megtámogatnunk növényeinket, hogy könnyedén átvészeljék a telet, tavasszal pedig újult erővel bontsanak szirmot, növekedjenek.
Az egyre népszerűbbé váló dombágyás hasonlít a magaságyáshoz, de sokkal egyszerűbben elkészíthető.
A kis élőlények nagyon sok bosszúságot okozhatnak, de, mint szinte mindenre, erre is van megoldás.
Mintegy húszmillió tasakos vetőmag talál gazdára Magyarországon a mostani szezonban.
A magaságyásos növénytermesztés számos előnnyel rendelkezik a hagyományos szabadföldi termesztés ellenében.
Ezekkel a kerti munkákkal nem szabad sokat várni, minél előbb el kell végezni őket!
Az RTL Klub Házasodna a gazda sztárjával, Alfonz gazdával beszélgetett az Agrárszektor.
Ezt egy kerttulajdonos sem úszhatja meg.
Ezek most a legfontosabb kerti munkák Megyeri Szabolcs szerint.
Súlyos károkat okoznak a lepkék hernyói a káposztáskertekben.
Sok zöldség kis helyen is elfér!
Nem csak ételeinkkel tehet csodát a fahéj.
A növények meghálálják, ha odafigyelünk rájuk.
Érdemes belevágni, rövid időn belül megtérülhet a beruházás.
Ezeket a zöldségmagokat vesd el most.
Megyeri Szabolcs elárulta, milyen küzdelmekre kell felkészülnünk, ha azt akarjuk, növényeink a legszebbek legyenek.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.