Fellépne a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok ellen a Bizottság

Fellépne a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok ellen a Bizottság

agrarszektor.hu
Az Európai Bizottság a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok elleni fellépés jegyében kikéri a mezőgazdasági termelők és az élelmiszerláncban érintett cégek véleményét. A kapcsolódó online kérdőívet 2024. március 15-ig lehet kitölteni, akár magyarul is.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az Európai Bizottság felkéri a mezőgazdasági termelőket és az élelmiszerlánc bármely részéhez kapcsolódó kisebb beszállítókat, hogy osszák meg a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokkal kapcsolatos tapasztalataikat. A kapcsolódó online kérdőívet 2024. március 15-ig lehet kitölteni, akár magyarul is. Az elmúlt hetekben a mezőgazdasági termelők és szövetségeik aggályokat fogalmaztak meg azzal kapcsolatban, hogy az élelmiszer-ellátási láncon belül elterjedtek a tisztességtelen gyakorlatok. A felmérést kitöltve a gazdák és kisebb beszállítók beszámolhatnak az aggodalmaikról, és megoszthatják az ilyen gyakorlatokkal kapcsolatos tapasztalataikat. A Bizottság, miután korábban bemutatta az uniós gazdák terheit csökkentő egyszerűsítési lehetőségeket, olyan intézkedések előkészítésén is dolgozik, amelyek javítják a mezőgazdasági termelők élelmiszerláncon belüli helyzetét, és hatékonyabbá teszik a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok elleni fellépést.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?