2020. május 29. péntek Magdolna

Hírek - Élelmiszer

Agrárkamarai szolgáltató központ nyílt Sárváron

Megnyitotta első dunántúli szolgáltató központját Sárváron a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az országban az első szolgáltató központ Hajdúböszörményben jött létre, és a NAK a közeljövőben több hasonló megnyitását tervezi.
 
 

Úgynevezett szolgáltató hálózat projektjének részeként a NAK szolgáltató központokat létesít, amelyek közül az első tavaly december 15-én nyílt meg Hajdúböszörményben, a második pedig idén február 22-én Sárváron – áll a kamara közleményében. A központokban a NAK a falugazdász körzetközponttal, ügyfélfogadással egy helyen biztosít a gazdálkodók, élelmiszeripari szereplők számára szakmai tájékoztatást és tanácsadást. Ez a vetőmagokkal, növényvédő szerekkel, tápanyag-gazdálkodással, erdészettel, biztosítással, jogi tanácsadással, mezőgazdasági gépforgalmazással, agrárfinanszírozással, kutatás-fejlesztéssel és pályázatokkal kapcsolatos témákra terjed ki.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.


A kísérleti időszak tapasztalatai alapján – Hajdúböszörményt és Sárvárt követően – a NAK az ország más térségeiben is szolgáltató központok kialakítását tervezi. A kísérleti jelleggel indult szolgáltató hálózat projekt része a tagi elégedettség- és igényfelmérés, illetve a kapcsolattartói hálózat kiépítése is – közölte a NAK.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu