2018. május 23. szerda Dezső

Hírek - Élelmiszer

Az AGRYA viszi a kamarán belül a fiatal gazda vonalat

Weisz Miklós, az AGRYA – Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségének társelnöke lett az újjáalakult Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) „Fiatal gazda és innováció" országos osztályának vezetője. Az AGRYA négy programmal kíván hozzájárulni a kamarai munkához.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A NAK a tavaly őszi agrárkamarai választások nyomán alakult újjá, és az újjászerveződő köztestületben nemrég Weisz Miklóst választották a "Fiatal gazda és innováció" országos osztály vezetőjének – közölte az AGRYA. Az országos osztályhoz kapcsolódó megyei osztályok jelentős részénél szintén az AGRYA jelöltjei kapták az elnöki tisztséget – tette hozzá a szövetség.

MTI-fotó: Illyés Tibor

Az AGRYA ősszel négy programot készített elő, amely felhasználható az országos osztály működésében – tette hozzá a szervezet. A szövetség a kamarai választásokon győztes Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségével (Magosz) is együttműködési megállapodást kötött.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Hollósi Dávid
  igazgató
  Takarék Agrár Igazgatóság

  Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu