Csúnyán pórul járhat, aki így akar vásárolni: ezekre jobb lesz odafigyelni

Csúnyán pórul járhat, aki így akar vásárolni: ezekre jobb lesz odafigyelni

agrarszektor.hu
Bár a karácsony elmúlt, szilveszter még előttünk áll. Két ünnep között többnyire már akciókhoz szokhattak a vásárlók, idén azonban úgy tűnik, hogy ez is elmarad. A szakemberek úgy vélik, hogy óriási leárazásokra nem igazán számíthatunk, így sajnos a nagy akcióvadászokra most szomorúbb időszak várhat. De mennyibe kerülnek a legfontosabb ünnepi alapanyagok és mire számíthatunk a következő napokban? Ezekre a kérdésekre most megkaphatjuk a választ.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az infláció és az ellátási láncok akadozása miatt ugyanis az idei évben jóval mérsékeltebb kedvezményekkel készülnek az kereskedők. Vámos György, az OKSZ főtitkára a Pénzcentrumnak elmondta, ugyan a két ünnep között már elindulnak, majd januárban erősebben folytatódnak az leértékelések, a korábbi évekkel ellentétben azonban az igazi gigaakciók várhatóan elmaradnak. Mint fogalmazott, az elmúlt években a leárazások első hulláma már december első felében, de legkésőbb néhány nappal szenteste előtt elindult a kiskereskedelemben, idén azonban ez a legtöbb piaci szereplőnél elmaradt. Ennek oka elsősorban az elszálló infláció, amely fékezi a piaci szereplők árképzési lehetőségeit.

EZ IS ÉRDEKELHET

Azonban nem kell nagyon aggódni, Vámos György is nyugalomra inti a vásárlókat: a két ünnep között, illetve januárban természetesen jobban pörögnek majd az akciók. Azt viszont leszögezte, hogy ezek hatósugara kisebb lesz. Jóval kevesebb üzletben lesznek valódi készletkisöprő akciók, és a diszkontált termékek számát illetően is visszafogottabb akciós hullámmal számolhatnak a vásárlók. Az akciókat egyébként várhatóan nem egységesen hirdetik majd meg; boltonként (adott láncon belül is, a készlettől és a helyi vásárlói igények függvényében) és termékkategóriánként is komoly eltérések lehetnek az árképzésben. 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13