2022. augusztus 11. csütörtök Zsuzsanna, Tiborc

Hírek - Élelmiszer

Gyermekeket ajándékozott meg a Syngenta

Több mint hatszázezer forintot gyűjtöttek a Syngenta munkatársai karácsony előtt. A felajánlásból a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs, Módszertani Központ Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat által gondozott, fogyatékossággal élő gyermekek számára vásároltak karácsonyi ajándékokat, amelyet már át is adtak Békéscsabán.
 
 

Az 1978-ban létesült Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs, Módszertani Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat középsúlyos vagy súlyos mértékben akadályozott, illetve más fogyatékossággal élő gyermekek ellátásával foglalkozik, akiknek oktatása, képzése, foglalkoztatása, valamint gondozása csak intézményi keretek között oldható meg – áll a Syngenta közleményében. Számukra biztosítja az ápolást, gondozást, habilitációs, rehabilitációs ellátást, szociális és szabadidős foglalkoztatást, összesen hét szakmai területen. Az ápoló-gondozó központban 115 halmozottan fogyatékkal élő, értelmileg akadályozott kisgyermekről és fiatalról gondoskodnak, több mint nyolcvanan a karácsonyt is az intézményben töltik.

A Syngenta munkatársai több mint 614 ezer forintot ajánlottak fel a vállalaton belüli gyűjtés keretében, amelyből megajándékozták az otthon lakóit - közölte Czigány Tibor, a cég ügyvezető igazgatója. A gyerekek főként játékokat, mesekönyveket és illatszereket kértek, ezen kívül az intézmény számára közös fejlesztő játékokat, illetve konyhai és közösségi eszközöket vásároltak a felajánlásból.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárszektor Konferencia 2022

  Az év legkiemelkedőbb agráreseménye a hazai szereplőknek!

  Sustainable World 2022

  Ismét jön a fenntarthatósági konferencia szeptember 6-án!