2021. február 27. szombat Ákos, Bátor

Hírek - Élelmiszer

Schobert Norbi beszólt a Nestlének és az Unilevernek is (videó)

Élesen bírálja Schobert Norbert fitnesztréner a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségét (MDOSZ), mert állítása szerint az MDOSZ bojkottot szervezett annak megakadályozására, hogy Update-cége részt vehessen az itthoni egészségvédelmi szűrőprogramban. A szakmai, etikai és erkölcsi okokkal indokolt bojkotthoz csatlakozott két multicég, az Unilever és a Nestlé is. Schobert Norbert Facebook-videójában a vétó kapcsán „kartellről és lobbiról” beszél.
 
 

Facebook videót tett közzé Schobert Norbert, mert szerinte a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) bojkottot szervezett azért, hogy Update-cége ne lehessen az itthoni egészségvédelmi szűrőprogramban egyik főtámogatója. Az MDOSZ a Blikk szerint a programot koordináló bizottságban jelezte, hogy szakmai, etikai és erkölcsi okokból kiszáll, ha a Schobert-cég főtámogató lesz. A szövetség bojkottjához Schobert Norbert szerint többek között csatlakozott két multicég, a Nestlé és az Unilever is.

A fitnesztréner videójában „kartellnek, lobbinak” minősítette a lépést. Nem tartja normálisnak, hogy az MDOSZ kiemelt partnere és fő támogatója az édességgyártók szövetsége. Ez olyan, mintha „a tüdőgyógyászok szövetségének a Marlboro lenne a főtámogatója” – fogalmaz a fitnesztréner.

Schobert Norbert ezt a videót tette közzé a Facebookon.

Hát akkor beleállok! Lájk és megosztás, ha egyetértesz. Köszönöm. Norbi

Közzétette: Norbi Update – 2016. február 8.

 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub: Hatalmas birtokrendezés jön a magyar földeken

  Kiknek kedvezhet és kiknek nem az új szabályozás?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu