2021. december 5. vasárnap Vilma

Hírek - Európai Unió

Sajtóközlemény - Újra aktív a LEADER elektronikus benyújtó felület!

Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy megjelent az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 76/2011. (VII.29.) VM rendelet módosítása, melynek értelmében változott az EMVA IV. tengelyhez kapcsolódó LEADER pályázatok benyújtási időszaka.
 
 

A benyújtási időszak meghosszabbítása lehetőséget biztosít az ügyfeleknek arra, hogy a hibásan benyújtott pályázatokat módosítsák, a hiányosan feltöltött dokumentumokat pótolják, vagy akár új pályázatot nyújtsanak be, ennek eredményeként nagyobb esélyük legyen az igényelt forrás elnyerésére.
A rendelet módosításának értelmében a pályázatokat 2011. szeptember 30. és november 15. között, valamint 2011. november 29-től december 5- én 18:00 óráig kell a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH) benyújtani elektronikus úton, az ügyfélkapun keresztül, az MVH által rendszeresített és honlapján közzétett formanyomtatványon.

A zökkenőmentes benyújtás érdekében célszerű a pályázatokat beadási időszak első felében feltölteni és beadni az ügyfélkapun keresztül.
A támogatás részletes feltételeit a 76/2011. (VII.29.) VM rendelet tartalmazza.

Budapest, 2011. november 25.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárszektor Konferencia 2021

  Agrártámogatási reform, pénzözön a vidékfejlesztésben, világpiaci árrobbanás, forradalmi agrárinnovációk, precíziós gazdálkodás, digitalizáció. 2 nap, 10+ órányi szakmai program, 70+ előadó