2019. augusztus 22. csütörtök Menyhért, Mirjam

Hírek - Európai Unió

Sajtóközlemény - Újra aktív a LEADER elektronikus benyújtó felület!

Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy megjelent az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 76/2011. (VII.29.) VM rendelet módosítása, melynek értelmében változott az EMVA IV. tengelyhez kapcsolódó LEADER pályázatok benyújtási időszaka.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A benyújtási időszak meghosszabbítása lehetőséget biztosít az ügyfeleknek arra, hogy a hibásan benyújtott pályázatokat módosítsák, a hiányosan feltöltött dokumentumokat pótolják, vagy akár új pályázatot nyújtsanak be, ennek eredményeként nagyobb esélyük legyen az igényelt forrás elnyerésére.
A rendelet módosításának értelmében a pályázatokat 2011. szeptember 30. és november 15. között, valamint 2011. november 29-től december 5- én 18:00 óráig kell a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH) benyújtani elektronikus úton, az ügyfélkapun keresztül, az MVH által rendszeresített és honlapján közzétett formanyomtatványon.

A zökkenőmentes benyújtás érdekében célszerű a pályázatokat beadási időszak első felében feltölteni és beadni az ügyfélkapun keresztül.
A támogatás részletes feltételeit a 76/2011. (VII.29.) VM rendelet tartalmazza.

Budapest, 2011. november 25.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu