Zetor retro

Finnországban igyekeznek eredeti állapotukban megőrizni a régi traktorokat.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

Finnországban nagy hagyománya van a korosabb járművek eredeti állapotban történő megőrzésének. Nem csak az autókat tartják nagy becsben, hanem a traktorokat is. A modern gépek tervezése és gyártása mellett a traktorok fanatikusai időnként előveszik a régi gépeket, és megmutatják, mivel dolgoztak néhány évtizeddel ezelőtt.

Finnország sajátságos helyzete a jármű- és gépparkján is meglátszik. Az utakon és földeken mind a mai napig megférnek egymás mellett a nyugat- és kelet-európai, valamint az amerikai eredettel rendelkező eszközök.

Nálunk a Zetorok ugyan legtöbbször piros színben láthatók, a kuopioi autómúzeum előtt viszont zöld-sárgában pompázó darabok sorakoztak fel.
Miután "karmesteri" jelzésre hang- és füstfelhőbe burkolták a környezetüket, városi felvonulásra indultak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Agrárpénzek

Jön az uniós pénz a gazdáknak

Október 16-án kezdődik a közvetlen támogatások és egyes vidékfejlesztési intézkedések előlegének kifizetése.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Budapest Economic Forum 2023
A Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája.
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
EZT OLVASTAD MÁR?