2023. március 28. kedd Gedeon, Johanna

Egy jó traktor mindig jól jön

agrarszektor.hu
A traktorok nem csak a mezőgazdaságban, hanem az ipar területén is hasznosíthatók.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Eső, hó, jégeső, ónos eső… Mindez sajnos tökéletesen alkalmas arra, hogy korlátozza nem csak a mezőgazdasági, hanem az ipari munkavégzést is. Egy autógyár számára a valós fizikai tesztelés nagyon fontos, így azt az időjárástól függetlenül is el kell végezni. A Ford-nak egy gigantikus "hajszárító" és egy New Holland traktor segít abban, hogy a pálya mindig tiszta legyen. 

Az ihletet a hollandiai Schipol repülőtéren kapták a Ford mérnökei - épp az Olaszországba induló gépük felszállása előtt. A kifutópályát egy óriás "hajszárítóval" jég- és vízmentesítették. Agrárszempontból azonban nem a vontatmány, hanem a vontató, a New Holland traktor az érdekes, mely "természetesen" a felhasználó színeiben teljesít szolgálatot a belgiumi Lommelben, és vontatja azt az utánfutót, amire felszerelték a turbinákat és a szárítóberendezést.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?