Egy megállapodás, amely átrendezi a magyar traktorbizniszt

agrarszektor.hu
A nagyigmándi IKR Gépkereskedelmi Kft. vált a Mc Cormick Traktorok hazai importőrévé és forgalmazójává. A cég erről szerződést kötött az olasz Argo Tractors nevű vállalattal.

2016 októberében az Argo Tractors és a nagyigmándi IKR Gépkereskedelmi Kft. között szerződés jött létre, amelyben az IKR Gépkereskedelmi Kft. kizárólagos importőri státuszt kapott Magyarország szinte teljes területére, és négy megyét - Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg - kivéve saját hálózatában megkezdte a Mc Cormick traktorok forgalmazását.

Az Argo Tractors Olaszországban bejegyzett cég, évi 22 ezer traktort gyárt, négy olaszországi gyárában készülnek a Mc Cormick, Landini és Valpadana márkájú gépek. Hazánkban a Valpadana gépeket az érdi DAP Kft., a Mc Cormick márkát pedig az IKR Gépkereskedelmi Kft. forgalmazza a jövőben.

A Mc Cormick történelmi márka, 1831-ben alapították Észak-Amerikában. Ma már a német ZF hajtáslánc kerül a modellekbe, és a beépített motorok is - Perkins, Iveco - a motorgyártás felső szintjét képviselik. A modellválaszték 35-300 Le teljesítményig terjed. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2023. június 3. 11:06