Egy megállapodás, amely átrendezi a magyar traktorbizniszt

agrarszektor.hu
A nagyigmándi IKR Gépkereskedelmi Kft. vált a Mc Cormick Traktorok hazai importőrévé és forgalmazójává. A cég erről szerződést kötött az olasz Argo Tractors nevű vállalattal.

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

2016 októberében az Argo Tractors és a nagyigmándi IKR Gépkereskedelmi Kft. között szerződés jött létre, amelyben az IKR Gépkereskedelmi Kft. kizárólagos importőri státuszt kapott Magyarország szinte teljes területére, és négy megyét - Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg - kivéve saját hálózatában megkezdte a Mc Cormick traktorok forgalmazását.

Az Argo Tractors Olaszországban bejegyzett cég, évi 22 ezer traktort gyárt, négy olaszországi gyárában készülnek a Mc Cormick, Landini és Valpadana márkájú gépek. Hazánkban a Valpadana gépeket az érdi DAP Kft., a Mc Cormick márkát pedig az IKR Gépkereskedelmi Kft. forgalmazza a jövőben.

A Mc Cormick történelmi márka, 1831-ben alapították Észak-Amerikában. Ma már a német ZF hajtáslánc kerül a modellekbe, és a beépített motorok is - Perkins, Iveco - a motorgyártás felső szintjét képviselik. A modellválaszték 35-300 Le teljesítményig terjed. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 21. 05:58