Hatalmas segítséget jelenthet a gazdáknak a két óriáscég együttműködése

agrarszektor.hu
Globális partnerségi megállapodást kötött egymással a Claas és a The Climate Corporation, a Bayer digitális gazdálkodással foglalkozó vállalata. Az együttműködés célja az, hogy a gazdálkodók részére tökéletes összeköttetést és a gépeik által generált agronómiai adatok számára korlátlan tárhelyet biztosítsanak a FieldView felhasználói fiókjukhoz.

Azok a gazdálkodók, akik FieldView-t és Claas Telematics-ot használnak, mostantól biztonságos, felhők közötti hozzáférést kapnak olyan, a gépek által létrehozott becslésekhez, mint például a hozamjelentések és -térképek, az általános szemnedvesség-tartalom, valamint egy digitális jelentést az elvégzett mezei munkákról.

"A siófoki Agrárszektor Konferencia egy egész kerekasztal-beszélgetést szentel a precíziós gazdálkodás kérdéseinek. Tekintse meg a programot és regisztráljon a december 4-5-i eseményre!"

A gazdák már évtizedek óta gyűjtik a különféle adatokat a felszereléseikkel. Gondoljunk csak az időjárási adatokra, a talajminőségre vonatkozó adatokra, a haszonnövények terméshozam-előrejelzéseire, de a lista szinte a végtelenségig bővíthető, mondta Mike Stern, a The Climate Corporation vezérigazgatója és a Bayer Crop Science digitális gazdálkodási csoportjának vezetője.

Ezek az adatsorok még sokkal értékesebbé válhatnak a vásárlóink számára, ha kombinálhatóak lesznek az általunk fejlesztett mesterséges intelligencia alapú eszközökkel, amelyek így szakértő tanácsokkal láthatják el a gazdákat. A Claas-szal kötött partnerségi megállapodás nagyban leegyszerűsíti ezt a folyamatot, és arra ösztönzi majd a gazdákat világszerte, hogy használjanak digitális eszközöket a földjeik termőképességének fenntartható növeléséhez, tette hozzá Mike Stern.

A Claas arra törekszik, hogy ne csak nagy teljesítményű gépekkel, de osztályelső összeköttetési megoldásokkal álljon az ügyfelei rendelkezésére, mondta Thomas Böck, a Claas vezérigazgatója. A Claas API-t használó Climate FieldView eszközök közvetlen és biztonságos adatátvitelének köszönhetően a felhasználók még jobb eredményeket érhetnek el a már meglevő felszereléseikkel. Ez nagyban le fogja egyszerűsíteni a dokumentációt, és elkerülhetővé válnak a hibák és adatvesztések.

A cikk eredeti nyelven a Future Farming oldalán olvasható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?