Közös laboratóriumot hoz létre a Microsoft és a Kubota: mire készülhetnek?

agrarszektor.hu
A Kubota Corporation és a Microsoft bejelentették, hogy több éven át tartó stratégiai együttműködésbe kezdenek azért, hogy felgyorsítsák a Kubota digitális átalakulását. Az együttműködés keretén belül a Kubota át fogja költöztetni az információtechnológiai infrastruktúráját és a fontosabb vállalatirányítási rendszereit a Microsoft Azure felhőjébe.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

Azzal, hogy a Microsoft Azure szabványát fogja használni, a Kubota az üzleti tevékenységének megerősítését és az innovációs folyamatok felgyorsítását tervezi, valamint azt, hogy átállnak egy megoldásalapú modellre, írta meg a Future Farming. A Kubota és a Microsoft mindemellett egy új mesterséges intelligencia és gépi tanulással foglalkozó laboratórium létrehozásán is elkezdett dolgozni, hogy felgyorsítsák az innovációs folyamatokat. A laboratóriumban új mesterséges intelligencia alapú megoldásokon dolgozó fejlesztőket fognak képezni, valamint a Kubota fog kísérleteket folytatni arról, hogyan is tudná beilleszteni a mesterséges intelligenciát az üzleti tevékenységeibe. Emellett itt fognak új mezőgazdasági, vízügyi infrastrukturális és környezetvédelmi szogáltatásokat fejleszteni az ügyfeleiknek.

 A Microsoft arra fogja felhasználni az Azure Machine Learning által megszerzett tudását és technológiáit, hogy segítse a Kubota mesterséges intelligenciával kapcsolatos kezdeményezéseit. Ezenkívül a vállalatok céljai között szerepel a fenntarthatóbb jövő érdekében olyan innovatív projektek indítása, amelyek során a Kubota és a Microsoft fenntarthatósági kezdeményezésein alapuló technológiákat fognak felhasználni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2022. október 1. 09:34