Közös laboratóriumot hoz létre a Microsoft és a Kubota: mire készülhetnek?

Közös laboratóriumot hoz létre a Microsoft és a Kubota: mire készülhetnek?

agrarszektor.hu
A Kubota Corporation és a Microsoft bejelentették, hogy több éven át tartó stratégiai együttműködésbe kezdenek azért, hogy felgyorsítsák a Kubota digitális átalakulását. Az együttműködés keretén belül a Kubota át fogja költöztetni az információtechnológiai infrastruktúráját és a fontosabb vállalatirányítási rendszereit a Microsoft Azure felhőjébe.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Azzal, hogy a Microsoft Azure szabványát fogja használni, a Kubota az üzleti tevékenységének megerősítését és az innovációs folyamatok felgyorsítását tervezi, valamint azt, hogy átállnak egy megoldásalapú modellre, írta meg a Future Farming. A Kubota és a Microsoft mindemellett egy új mesterséges intelligencia és gépi tanulással foglalkozó laboratórium létrehozásán is elkezdett dolgozni, hogy felgyorsítsák az innovációs folyamatokat. A laboratóriumban új mesterséges intelligencia alapú megoldásokon dolgozó fejlesztőket fognak képezni, valamint a Kubota fog kísérleteket folytatni arról, hogyan is tudná beilleszteni a mesterséges intelligenciát az üzleti tevékenységeibe. Emellett itt fognak új mezőgazdasági, vízügyi infrastrukturális és környezetvédelmi szogáltatásokat fejleszteni az ügyfeleiknek.

 A Microsoft arra fogja felhasználni az Azure Machine Learning által megszerzett tudását és technológiáit, hogy segítse a Kubota mesterséges intelligenciával kapcsolatos kezdeményezéseit. Ezenkívül a vállalatok céljai között szerepel a fenntarthatóbb jövő érdekében olyan innovatív projektek indítása, amelyek során a Kubota és a Microsoft fenntarthatósági kezdeményezésein alapuló technológiákat fognak felhasználni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?