Itt a John Deere nagy dobása: meglepő csavarral turbózzák fel a gépeiket

Itt a John Deere nagy dobása: meglepő csavarral turbózzák fel a gépeiket

agrarszektor.hu
2023-ban új kijelzőcsaláddal és modemekkel frissül a John Deere precíziós mezőgazdasági technológiája. Az új G5 kijelzőcsaládban Full HD felbontás, további memória és megnövelt feldolgozási teljesítmény állnak majd a gazdák rendelkezésére, míg a JDLink M és R modemek azonos gyártótól származó és vegyes gépflottákkal is kompatibilisek.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Új G5-ös kijelzőkkel rukkolt elő a John Deere, amelyek kétféle hordozható, minden márkánál használható változatban lesz elérhető a 2023-as év során. A cég közleménye szerint az egyes John Deere modellekhez egy két integrált monitorból álló változat, valamint egy kiterjesztett monitoros opció lesz választható. A G5 kijelző 10,1 hüvelykes, a G5Plus pedig 12,8 hüvelykes, ami azt jelenti, hogy a G5 kijelzőcsalád elődeihez képest akár 33%-kal több helyet kínál a térképek és információk számára. Mindkét hordozható kijelző további védelmet nyújt vízállósága révén (IP65) - írta meg a Future Farming.

A John Deere G5Plus alapfelszereltségként rendelkezik AutoTrac és Section Control funkcióval, és a teljes AEF ISOBUS-kompatibilitás is megmarad. Emellett mindegyik G5 kijelző megtartja a 4. generációs kijelzők felhasználói felületét. A fejlett funkciók új licencprogramja pedig azt jelenti, hogy a gazdálkodók és a vállalkozók csak azért fizetnek, amire szükségük van, ezáltal pedig csökkenthetik a kiadásaikat. A vállalat szerint a rendszeres szoftverfrissítések kifejlesztése is folyamatban van annak érdekében, hogy a G5 kijelzőcsalád már a jövő kihívásaira is fel legyen készülve. A John Deere közleménye szerint a G5Plus Universal és a G5 Universal kijelző még ebben az évben megrendelhető lesz. A G5Plus CommandCenter és a G5 CommandCenter pedig a 2024-es modellévtől lesz elérhető a John Deere gépeken.

A vegyes flottával rendelkező gazdálkodók és vállalkozók számára, akik szeretnék kihasználni a gépek és a felhő közötti kapcsolódás előnyeit, a John Deere az új JDLink M modemet kínálja a JDLink modem megfizethető alternatívájaként. A JDLink M Modem egy plug and play megoldás, amely lehetővé teszi a vegyes flották teljes felszereltségének egyszerű megvalósítását. A JDLink M és R modemek kompatibilisek a SAE J1939 protokollal, és több mint 14 adatpontot képesek feldolgozni a különböző gépmárkákból. Ez a kompatibilitás lehetővé teszi a teljes vegyes flotta kezelését a John Deere üzemeltetési központban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?