Jelentős növekedés előtt a német géppiac

Jelentős növekedés előtt a német géppiac

agrarszektor.hu
A németországi mezőgazdasági gépek piaca 2021 és 2026 között várhatóan 679,51 millió dollárral nő, és a piac növekedési lendülete éves átlagban 3,59 százalékos ütemben gyorsul – írja elemzésében a Yahoo Finance.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az elemzés részletesen vizsgálja a németországi mezőgazdasági gépek piacát, amelyről megjegyzi, hogy meglehetősen széttöredezett. A vállalatok jelentős versennyel néznek szembe és igyekeznek nagyobb piaci részesedést szerezni. A piac növekszik, és nem lehet figyelmen kívül hagyni az új belépők esélyeit.

Terjed a digitalizáció

A digitalizáció és az összekapcsolt technológia megjelenése a mezőgazdasági ágazatban egy másik tényező, amely támogatja a mezőgazdasági gépek piaci részesedésének növekedését Németországban. A robotokba és drónokba épített érzékelőket és egyéb járműveket számos mesterséges intelligencia alkalmazásban használják a mezőgazdaságban, mint például az öntözés, a gyomirtás és a permetezés. Ezek a technológiák elkerülhetővé teszik a víz, a növényvédő szerek és a gyomirtó szerek túlzott használatát, fenntartják a talaj termékenységét, hozzájárulnak a munkaerő hatékony felhasználásához, növelik a termelékenységet és javítják a minőséget.

Együttműködnek a nagyok

A mezőgazdasági gépek piacának növekedése Németországban a traktorok szegmensében jelentős lesz az előrejelzési időszakban. Több beszállító is az együttműködésre összpontosít a mezőgazdasági termelés optimalizálása és automatizálása érdekében. Például 2021 márciusában a Yanmar főügynöki megállapodást kötött a Wassenberg GmbH-val, egy kisgépekkel és traktorokkal foglalkozó vállalattal a Yanmar YT és SA 22-60 HP kistraktorok sorozatának indiai értékesítésére és karbantartására. A lépés a Yanmar mezőgazdasági tevékenységét bővíti Németországban, a vállalat traktorainak, szolgáltatásainak és pótalkatrészeinek a Wassenberg, valamint a Yanmar meglévő kereskedői hálózatán keresztül történő biztosításával.

A németországi mezőgazdasági gépek piacáról szóló jelentés információkat tartalmaz a vezető vállalatok, köztük az AGCO Corp., Agrale SA, CLAAS Group, CNH Industrial NV, Deere and Co., HORSCH Maschinen GmbH, Kubota Corp., Mahindra and Mahindra Ltd., SDF Spa és Yanmar Holdings Co. termékbevezetéseiről, fenntarthatóságáról és kilátásairól.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?