Szorul a hurok: Bige Lászlót gyanúsítottként hallgatták ki

agrarszektor.hu
Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Bige Lászlót, az ötödik leggazdagabb magyart a 24.hu információi szerint. A hír több forrásból jutott el hozzájuk. Eszerint hétfőn a nyíregyházi rendőrkapitányságon hallgatták ki az ország egyik leggazdagabb vállalkozóját, a péti Nitrogénművek tulajdonosát.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Bige Holding Kft.-nél az agrárszektor.hu kérdésére sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták a hírt. A Genezis műtrágyák gyártója körül tavaly kezdtek el kutakodni. A rendőrség és a katasztrófavédelem 2018 novemberében szokatlanul nagy erők bevonásával hajtott végre rajtaütést a Bige Holding szolnoki gyárában. Egy 300 fős egység majdnem egy teljes napon át kutatott a cég irodáiban.

EZ IS ÉRDEKELHET

A hatóságok akkor azt állították, hogy hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és egyéb bűncselekmények okán indult az akció. A novemberi rajtaütéssel nem értek véget a hatósági akciók, hanem azóta is rendszeresen megjelennek a NAV emberei a szolnoki üzemben. Tavaly novemberben a napi.hu azt írta, hogy a Nyíregyháza sóstói részén található Bige-villát több tucat rendőr vette körbe. Sokak szerint még a parlament klímapolitikai elképzelései is a leginkább neki tettek keresztbe. Erről itt írtunk:

EZ IS ÉRDEKELHET

Bige László neve hosszú ideje szerepel az leggazdagabb magyarok listájának elején. A legfrissebb névsor 170 milliárdosra becsülte Bige vagyonát, amivel jelenleg az 5. helyet tölti be. Az üzletember rivalizálása Csányi Sándorral hosszú évekre nyúlik vissza, leglátványosabb formájában a KITE Zrt. megszerzéséért folytattak egymással háborút. Sokan most is régi vetélytársát sejtik az események mögött.

EZ IS ÉRDEKELHET
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

A sebesség minden, csak nem állandó (x)

A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. május 1. 13:57