Ez durva: nem is gondolnád, milyen növényt találtak a Nyugati pályaudvarnál

Ez durva: nem is gondolnád, milyen növényt találtak a Nyugati pályaudvarnál

agrarszektor.hu
Igazi mezőgazdasági áttörés történik Budapesten, a Nyugati pályaudvarnál. A jelenleg lezárt 10-es vágányon, az olajos kövek között hajtott ki, és növekszik szépen egy paradicsomcserje.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az 1993-as Jurassic Parkban a Jeff Goldblum által megformált Dr. Ian Malcolmtól származik a híres idézet, amely szerint "az élet utat tör magának". Ezt azóta számtalan, valószínűtlen körülmények között megélő növény és állat igazolta már. Az állítás most épp a Nyugati pályaudvarnál bizonyosodott be, ahol a 444.hu egy olvasója lefotózta, hogy a 10-es vágánynál a sínek között, az olajos köveken keresztül kihajtott egy paradicsom.

A szemfüles olvasó ezzel a portál nagyvárosi zöldségtermesztésbe fogó újságíróját fricskázta meg, akinek csak néhány paradicsomot sikerült otthonában termesztenie. A felsült amatőr zöldségtermesztő elismerte a vereségét, de  azért még megjegyezte, hogy ez már nem fog beérni idén.

Az ügy itt véget is érhetett volna. De nem így történt. A hét elején az olvasó ugyanis újabb képekkel jelentkezett, amelyek azt mutatják, hogy a mostoha körülmények között növekvő paradicsom nemcsak él, de a zöld paradicsomok a hideg idő ellenére is elkezdtek pirosodni. Vélhetően a Nyugati pályaudvar csarnokából szökő meleg levegő hatására.

(Címlapkép forrása: 444.hu)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?