Durva hidegfront csap le az országra: viharokkal és erős széllel érkezik a lehűlés

Durva hidegfront csap le az országra: viharokkal és erős széllel érkezik a lehűlés

agrarszektor.hu
Villámfényes szombat éjjel után nagy széllel, lehűléssel érkezik meg a hidegfront vasárnap.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szombaton meleg lesz, délen a 25 fokot is meghaladják a maximumok - írja az Időkép. Napközben inkább csak elszórtan északon, északkeleten, estétől viszont egyre többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Az éjszaka nagy területen villámfényes lehet.

A szombat éjszakai zivatarokat követően elszórtan vasárnap is kialakulhat még csapadék, napközben nyugat, északnyugat felől hidegfront érkezik. A szél feltámad, kezdetben nyugat, délnyugat, majd egyre inkább északnyugat felől fog fújni. Sokfelé viharos, 60-80 km/órás széllökésekre kell számítani. A front érkezése előtt még 17-26 fokig emelkedik a hőmérséklet, a legmelegebb délkeleten lesz, majd délután északnyugat felől több fokkal visszaesik a hőmérséklet.

Hétfőn a front mögött már hűvös, többfelé szeles idő vár ránk, 12-18 fokos maximumokkal. A kezdeti felhősebb időt követően napközben egyre többfelé kisüt a nap, csak kevés zápor fordulhat elő. Keddtől újra melegszik az idő.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?