2024. július 27. szombat Olga, Liliána
Durva hidegfront csap le az országra: viharokkal és erős széllel érkezik a lehűlés

Durva hidegfront csap le az országra: viharokkal és erős széllel érkezik a lehűlés

agrarszektor.hu
Villámfényes szombat éjjel után nagy széllel, lehűléssel érkezik meg a hidegfront vasárnap.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Szombaton meleg lesz, délen a 25 fokot is meghaladják a maximumok - írja az Időkép. Napközben inkább csak elszórtan északon, északkeleten, estétől viszont egyre többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Az éjszaka nagy területen villámfényes lehet.

A szombat éjszakai zivatarokat követően elszórtan vasárnap is kialakulhat még csapadék, napközben nyugat, északnyugat felől hidegfront érkezik. A szél feltámad, kezdetben nyugat, délnyugat, majd egyre inkább északnyugat felől fog fújni. Sokfelé viharos, 60-80 km/órás széllökésekre kell számítani. A front érkezése előtt még 17-26 fokig emelkedik a hőmérséklet, a legmelegebb délkeleten lesz, majd délután északnyugat felől több fokkal visszaesik a hőmérséklet.

Hétfőn a front mögött már hűvös, többfelé szeles idő vár ránk, 12-18 fokos maximumokkal. A kezdeti felhősebb időt követően napközben egyre többfelé kisüt a nap, csak kevés zápor fordulhat elő. Keddtől újra melegszik az idő.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31