Indulhat az orosz gabona Afrikába - ingyen

Indulhat az orosz gabona Afrikába - ingyen

agrarszektor.hu
Oroszország egy hónap-hat héten belül megkezdi gabonaszállításait az afrikai országokba - idézte pénteken Dmitrij Patrusev mezőgazdasági minisztert az Interfax hírügynökség. "Most véglegesítjük az összes dokumentumot. Úgy gondolom, hogy egy hónapon, vagy másfél hónapon belül megkezdik" - mondta Patrusev az Interfaxra hivatkozó Reuters szerint.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Politikai támogatás gabonáért

Készek leszünk Burkina Fasónak, Zimbabwénak, Malinak, Szomáliának, a Közép-afrikai Köztársaságnak és Eritreának egyenként 25-50 ezer tonna gabonát ingyenesen biztosítani a következő három-négy hónapban

- mondta Putyin akkor egy orosz-afrikai csúcstalálkozón. Antonio Guterres ENSZ-főtitkár "maroknyi adománynak" nevezte az ígért gabonát.

Oroszország júliusban felmondta azt az egy évvel ezelőtti megállapodást, amely lehetővé tette Ukrajnának, a világ egyik legnagyobb exportőrének, hogy gabonát szállítson fekete-tengeri kikötőiből.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?