2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly

Hírek - Növény

A Pioneer kukoricanemesítés legújabb mérföldkövei (x)

Újdonságok a FAO 300-as és 400-as éréscsoportok végén

Nagymúltú, legendás Pioneer hibridek „járták be” az elmúlt évtizedekben a FAO 300-as és a FAO 400-as éréscsoportok végét. Nem könnyű a legendás PR37N01, a P9903, a P0216, a P9911, vagy a P0412 mellett olyan új hibriddel próbálkozni, amire a gazdatársadalom felkapja a fejét. Mi most mindkét éréscsoportban olyan újdonságot szeretnénk bemutatni, amelyek méltó követői a nagy elődöknek.

A P9978 egyike a legújabb generációs csúcstermő FAO 300 végi kukoricáinknak. Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy rendkívül stabilan terem a legkülönbözőbb évjáratokban és termőhelyeken, akár aszályos, akár jó körülmények között. Az elmúlt három év termékfejlesztési kísérleteinek eredménye, valamint az idei nagyparcellás teljesítménye alapján komoly versenytársi pozíciót foglal el éréscsoportjában.

A FAO 400-as éréscsoport vége és az 500-as éréscsoport eleje is csupa ikonikus, tenyészidejében szinte egyeduralkodó Pioneer hibriddel jellemezhető. Mi most mégis megpróbáljuk a szinte lehetetlent és bátran ajánljuk a P0217-es újdonságunkat. Látva hároméves teljesítményét saját kísérleteinkben, azt gondoljuk, hogy bár az elődök magasra tették a lécet, a P0217 új korszakot nyit a középkésői tenyészidőben.

Legyen ön is részese sikereinknek és használja ki a két új hibridben rejlő kimagasló terméslehetőségeket!Dr. Piukovics László
Vetőmag termékmenedzser
Corteva Agriscience


(x)

 

 


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Sustainable World 2020

  A Portfolio első zöld konferenciája - a jövő vállalatainak

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu