2018. augusztus 16. csütörtök Ábrahám

Hírek - Növény

Fogytán a bőtermő szója vetőmagok (x)

Tekintettel a kiemelkedő érdeklődésre a Karintia kft 2 szója fajtájára (Sigalia-00 és Energy-0) sajnos nem tudunk további megrendelést felvenni. Érdemes sietni a szója fajtaválasztással, mert az előző éveknek megfelelően a stabilan teljesítő ,bőtermő, további szójafajtáinkból is idejekorán hiány várható!
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A bőtermő és prémium kategória 6 faj, 33 fajtáját kínálja Önnek a Karintia a 2018-as szezonban. Közép-Európa meghatározó agrárvállalatának, a Mauthner csoportnak tagjaként kivételes helyzetben vagyunk a fajtakínálatunk összeállításánál. Cégcsoportunk 3 nemesítő házának köszönhetően újabb 5 ígéretes fajtával bővítettük portfóliónkat.

Az innováció továbbra is kiemelt szereppel bír a Karintia életében. Az országban elsőként alkalmazzuk a teljes KALÁSZOS szortiment esetében a 2 komponensű csávázási technológiát, melynek köszönhetően az intenzív kezdeti fejlődésű fajtáinkkal még hatékonyabb gyökérfejlődés érhető el.


A szója, a sörárpa és a durum programjainkban ugyancsak a Mauthner csoport évtizedes szakmai tudására támaszkodunk. Ezt alapul véve, kiváló genetikájú fajtákat kínálunk a termelők részére. Teljes körű szolgáltatást biztosítva a termést az ország bármely pontján vissza is vásároljuk.

Zöldítő keverékeink iránt évről évre egyre jelentősebb kereslet mutatkozik. 2018.-tól gyep-legelő keverékekkel bővítjük a zöldítő palettánkat.

A kiválasztásnál elsődleges szempont a Pannon régióra történő nemesítés mellett az alkalmazkodó képesség, mely megítélésünk szerint a szélsőséges időjárási körülményeket tapasztalva egyre inkább felértékelődik. Bízunk abban, hogy az országos lefedettégű szaktanácsadói hálózatunkkal, a megújult és egyre bővülő fajtaválasztékunkkal, kedvező műtrágya és növényvédőszer kínálatainkkal, továbbá a több mint 20 éves nemzetközi terménykereskedelmi tapasztalatunkkal hozzá tudunk járulni az Ön sikereihez is.

(x)


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Hollósi Dávid
  igazgató
  Takarék Agrár Igazgatóság

  Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu