Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.07.29. szerda

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.07.29. szerda

agrarszektor.hu
Szakadozott frontfelhőzet lesz felettünk, de emellett mindenhol többórás napsütés valószínű - derül ki az Agrárszektor szerdai (2020.07.29.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, szerdai (2020.07.29.) napon!

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Szerda reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, szerdai (2020.07.29.) napon.

2020.07.29. szerda: Szakadozott frontfelhőzet lesz felettünk, de emellett mindenhol többórás napsütés valószínű. Napközben főként az ország északi felén alakulhatnak ki záporok, zivatarok, de estére ezek száma jelentősen csökken. Csapadéknak délkeleten a legkisebb az esélye. Az egyre nagyobb területen északira, északnyugatira forduló szél élénk lesz, de zivatarok környezetében erős vagy viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 34 fok között alakul, délkeleten számíthatunk a magasabb értékekre. Késő estére 20 és 25 fok közé hűlhet le a levegő.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Gyenge hidegfront érkezik, nem lesz jelentős a lehűlés, marad a meleg idő. Fejfájás, migrén, koncentrálási probléma többeknél előfordulhat.

A következő napok várható időjárása

2020.07.30. csütörtök: Túlnyomóan napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között várható.

2020.07.31. péntek: Általában derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, csapadék nem várható. Az északias szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között várható.

Friss híreink:

Kiderült: ez a genetikai tulajdonság lehet az egyik legfontosabb a jövő cukorrépáinál
Ahogy a kórokozók és kártevők elleni küzdelem, valamint az egyre szélsőségesebbé váló időjárás egyre nagyobb nyomás alá helyezi a cukorrépát, a BBRO BeetField20 Virtual Live online bemutatója a termesztők rendelkezésére bocsátott néhány információt, amivel azok alkalmazkodhatnak a változó meteorológiai és politikai klímához.

Az ingyen tojásért nem kell falura menni: az élelmes magyarok már így jutnak hozzá
Egyre többen fedezik fel a vidéki élet varázsát az agglomerációkban, és ugranak fejest a haszonállattartásba, ami leggyakrabban a csirkeneveléssel indul. Vannak, akik méregdrága baromfipárt rendelnek a neten, egyesek pedig letojt tyúkot vesznek egy közeli baromfitelepről. Akadnak azonban olyanok is, akik inkább beszereznek néhány fias tojást, és olcsó keltetőgéppel belevágnak egy új, izgalmas hobbiba, a baromfitartásba. Az Agrárszektor utánajárt annak, hogyan érdemes elkezdeni a baromfikeltetést akár a garázsban is, milyen felszerelés szükséges hozzá, illetve mik lehetnek a legnagyobb buktatói.

Koronavírus: duplájára emelkedett a fertőzött idénymunkások száma a brit gazdaságban
134-re emelkedett a koronavírusos megbetegedések száma abban az angol gazdaságban, amelyet két hete zártak le a hatóságok. Az AS Green & Co. Herefordshire térségében található gazdaságában kétszáznál is több, jobbára kelet-európai vendégmunkás dolgozik. A családi vezetésű vállalkozás Nagy-Britannia egyik legnagyobb brokkoli-, lóbab- és tűzbabtermesztője.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02