2020. július 2. csütörtök Ottó

Hírek - Növény

Megérkezett az ítéletidő: ezeken a területeken már bekeményített az október

A várakozásoknak megfelelően nem égszakadással érkezett meg hétfőn a hidegfront - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) Facebook-oldalán. Hozzátették: egyelőre csak az északnyugati, északi tájakon fordul elő néhol pár tized mm csapadék.
 
 

Közölték: ma ne is számítsunk komolyabb zuhéra, az 1-2 mm-t várhatóan sehol sem fogja meghaladni a csapadékösszeg. Kedden viszont a fronton végigfutó hullám hatására erősödés várható a csapadéktevékenységben, ami főként a Dunántúlt érintheti, ott lesz legnagyobb esély a napi 5 mm átlépésére, ami jelen helyzetben nem túl sok - írta az OMSZ.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu