Már 850-en jelentkeztek pályázatértékelőnek

agrarszektor.hu
Az állami projektértékelőnek eddig mintegy 850 fő jelentkezett - tudta meg a Portfolio. A pályázatok beérkezése a nyár és a szabadságolások ellenére is folyamatos. A Miniszterelnökség tájékoztatása szerint a legnépszerűbb tématerület a társadalomtudomány, de nagyon sokan regisztrálnak agrártudományi területekre is. A pályázatok értékelése már elindult az új rendszerben.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Mint az tudjuk, a 2014-2020-ig tartó költségvetési ciklusban Magyarország mintegy 12 000 milliárd forint európai uniós fejlesztési forrást használhat fel. A kialakított pályázatértékelési rendszerrel garantálható a rendelkezésünkre álló európai uniós fejlesztési forrás gyors és hatékony felhasználása.

Az állami projektértékelői szakértői névsorba történő regisztrációval kapcsolatos felhívásra május végétől lehet jelentkezni. A Miniszterelnökség tájékoztatása szerint, eddig mintegy 850 fő küldte be a jelentkezését. A pályázatok beérkezése a nyár és a szabadságolások ellenére is folyamatos.

A legnépszerűbb tématerületek a társadalomtudományok, különös tekintettel a közgazdaságtudományok, a gazdálkodási- és szervezéstudományok, illetve az állam- és jogtudományok tématerületekre, de nagyon sokan regisztrálnak agrártudományi tématerületekre is. A kevésbé népszerű tématerületek az orvostudományok, illetve egyes műszaki tudományok, mint például a vegyészmérnöki és villamosmérnöki tudományok tématerületei.

Végleges szakértői névsorról jelenleg nem beszélhetünk, mivel a pályázatok elbírálása, így az elfogadott állami értékelőkkel való keretszerződések megkötése is folyamatosan zajlik, így a szakértői névsor folyamatosan bővül. A végleges névsor csak a pályázati felhívás lezárását és az összes beérkezett pályázat értékelését követően alakul ki. A pályázatok értékelése már elindult az új rendszerben - árult el a Miniszterelnökség.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 06:55