Agrártámogatások idén és jövőre: fontos részletek az Agrárium 2022 konferencián

Agrártámogatások idén és jövőre: fontos részletek az Agrárium 2022 konferencián

agrarszektor.hu
Valamennyi idei lényeges agrár- és vidékfejlesztési támogatási lehetőségről szó lesz az Agrárium 2022 konferencián, amelyet április 6-án rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény kiemelten foglalkozik azzal, hogy az idei átmeneti évben hogyan készülhetnek fel a gazdálkodók a 2023-tól hatályba lépő új uniós Közös Agrárpolitika (KAP) szabályrendszerére.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Különleges év az idei támogatási szempontból a hazai agrárgazdaságban, mivel még az eddigi Közös Agrárpolitika előírásait kell alkalmazni, de már fel kell készülni arra, miként lehet majd hozzájutni az agrár-és vidékfejlesztési forrásokhoz az új KAP 2023-tól hatályba lépő feltételei között.

A tavasz kiemelkedő agráreseménye: Agrárium Konferencia Kecskeméten

Április 6-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely a gazdálkodási évet megalapozó, illetve megerősítő információkat nyújt a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A rendezvény bemutatja és részletesen kifejti azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják az agrárvállalkozások tevékenységeit. A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak. A rendezvény valamennyi üzemméretű gazdálkodónak hasznos tájékoztatást nyújt a 2022-es évet érintő legjelentősebb agrárgazdasági változásokról. Ne hagyja ki az Agrárium 2022 Konferenciát április 6-án Kecskeméten!

A Portfolio Csoport április 6-án rendezi meg immár hagyományosnak számító tavaszi Agrárium 2022 konferenciáját, amely kiemelten foglalkozik az agrárágazatot érintő támogatási kérdésekkel. A rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia témái között szerepel, milyen feltételeknek kell eleget tenni az idei egységes elektronikus támogatási kérelmek beadásakor, illetve milyen meglévő és újabb pályázati lehetőségeket lehet kihasználni 2022-ben. Az esemény kitér arra is, hogyan haladnak a brüsszeli egyeztetések a tavaly decemberben benyújtott magyar stratégiai tervről, amely valamennyi hazai agrár- és vidékfejlesztési támogatás sorsát meghatározza majd 2023-tól. Emellett szó lesz arról is, hogy az őszi vetéseknél, illetve az egyéb idei gazdálkodási döntéseknél az ágazati szereplőknek mit kell figyelembe venniük ahhoz, hogy jövőre se maradjanak le az uniós támogatásokról.

A részletes programért kattintson ide>>

Az esemény az agrárgazdaság aktuális témáit gyakorlati megközelítéssel, szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében mutatja be. A rendezvényen az államigazgatási, pénzügyi, vállalati és érdekképviseleti szféra meghatározó vezetői és döntéshozói vesznek részt.

Az előadók névsora ide kattintva tekinthető meg>>

Az Agrárium 2022 konferencia a hazai agrárgazdaság valamennyi méretű vállalkozásának - termelőknek, feldolgozóknak, kereskedőknek -, illetve az őket kiszolgáló piaci szereplőknek hasznos információkat nyújt. A Portfolio Csoport a helyszíni részvétel mellett online jegyvásárlási lehetőséget is biztosít. Az eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>> 

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?