2021. február 25. csütörtök Géza

Hírek - Agrárpénzek

Élelmiszerlánc-felügyeleti díjak: már csak egy hét van a bevallásra

Május 31-ig kell beadniuk az élelmiszerláncban szereplőknek a felügyeletidíj-bevallást, amire így már csak egy hét maradt. A határidőt túllépők bírságra számíthatnak. A megállapított összeget két egyenlő részletben, július 31-ig, valamint 2018. január 31-ig kell megfizetniük az érintetteknek.
 
 

Május 3-tól a hónap legvégéig lehet bevallani az idei élelmiszerlánc-felügyeleti díjakat – hívta fel közleményében a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Az érintettek a hivatal weboldalának e-ügyintézés menüpontjában tehetnek eleget kötelezettségüknek.

A bevallások határidőn túli elkészítésekor késedelmi pótlékot vagy mulasztási bírságot szabhat ki a hatóság. A bevallás alapján megállapított felügyeleti díjat majd két egyenlő részletben, július 31-ig, valamint 2018. január 31-ig kell megfizetni.

Az átutaláshoz szükséges pénzügyi bizonylatokat a bevallási határidő lejárta után, tehát legkorábban június 1-jétől lehet majd letölteni az elektronikus felületről. A befizetéssel kapcsolatos további részletek a hatóság honlapján érhetőek el, míg a felmerülő kérdésekkel a Nébih Felügyeleti díj ügyfélszolgálatához fordulhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub: Hatalmas birtokrendezés jön a magyar földeken

  Kiknek kedvezhet és kiknek nem az új szabályozás?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu