2019. augusztus 25. vasárnap Lajos, Patrícia

Hírek - Agrárpénzek

Fontos változás: januárban kell benyújtani a gazdálkodási naplókat

Módosította a Miniszterelnökség a gazdálkodási naplók elektronikus benyújtási időszakát. A 2017-es évről szóló nyomtatványt 2018. január 1. és január 31. között kell elektronikusan beküldeni a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalhoz (NÉBIH). Aki határidőre nem juttatja el gazdálkodási naplóját, annak később hiánypótlásra nincs lehetősége.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A Miniszterelnökség a kifizetések mielőbbi megkezdése érdekében módosította a gazdálkodási napló elektronikus benyújtásának időszakát – írja közleményében a NÉBIH. A 2017-es évről szóló nyomtatványt 2018. január 1. és január 31. között kell elektronikusan beküldeni a NÉBIH részére az alábbi támogatásoknál:

• agrár-környezetgazdálkodási kifizetés (2015 és 2016 évi pályázati felhívás szerint)
• ökológiai gazdálkodási támogatás
• NATURA 2000 mezőgazdasági területeknek nyújtott kompenzációs kifizetések
• kompenzációs kifizetések a Természeti Hátránnyal Érintett Területeken
• vízvédelmi célú nem termelő beruházások, vízvédelmi és vizes élőhely létrehozása, fejlesztése
• élőhelyfejlesztési célú nem termelő beruházások
• környezetvédelmi célú gyeptelepítés célprogram

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!


A 2018. január 31-es dátum jogvesztő határidő, ami azt jelenti, hogy ha a gazdálkodók addig nem küldik be gazdálkodási naplójukat, később hiánypótlásra már nem lesz lehetőségük. A NÉBIH szerint érdemes a beadási időszak elején teljesíteni a kötelezettségeket, mert így a gazdálkodók a visszaigazolásokat még időben megkapják, és ha bármilyen hiba merülne fel a beküldéskor, javíthatják a hiányosságokat. A nyomtatványt és a beküldéshez szükséges információkat a http://anyk.nebih.gov.hu oldalon található a beadási időszakban.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu