2020. július 6. hétfő Csaba

Hírek - Állat

A VM is támogatja a kerékpáros közlekedést

Zuhanyzós öltözőket kaptak a VM dolgozói, hogy ekképpen is motiválják dolgozóikat a környezetkímélő kerékpáros közlekedésre.
 
 

A Vidékfejlesztési Minisztérium a környezeti ügyek felelőse, elkötelezett híve a környezetkímélő közlekedési alternatíváknak, ezért támogatja a kerékpárhasználatot is. 

A biciklis közlekedés ösztönzése volt a cél, mikor is zuhanyzós öltözőket kaptak a Vidékfejlesztési Minisztérium munkatársai az Európai Autómentes Nap tiszteletére, az Európa Mobilitási Hét záró rendezvényén.

A szaktárca dolgozói közül körülbelül harmincan járnak nap mint nap kerékpárral a munkahelyükre, ők kérték Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől az öltözők kiépítését, aki támogatta az ötletet, és reménykedik, hogy még többen kedvet kapnak hozzá.

1999 óta nálunk is minden évben megrendezik az Autómentes napot és kerékpáros felvonulást szerveznek (Critical Mass), hogy felhívják a figyelmet a növekvő környezeti károkra, a légszennyezésre, a közúti balesetekre, és szorgalmazzák a közösségi, gyalogos és kerékpáros közlekedést.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu